Ring til os her

Tlf. 38 10 81 00 eller 38 10 81 90
- Åbningstider: Man-fre 08:30-18:00

News

Vigtig information.

Vi er IKKE omfattet af de nye restriktioner gældende fra d. 6. januar 2021.

Klinikken er åben.

Alle kiropraktorer og fysioterapeuter er på arbejde i klinikkerne – og vi glæder os til at hjælpe jer!

Ring til vores sekretærer på 38108100 samt 38108190

Ingen bookninger uden telefonisk samtale.
Det er ikke muligt at booke en tid uden at have haft telefonisk kontakt med klinikken. Alle patienter skal visiteres og spørges ind til symptomer på covid-19, inden man får tildelt en tid.

Ved en bookning af konsultation og ved fremmødet i klinikken, spørges ind til symptomer på covid-19.
Det kan være feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine og muskelømhed, samt om vedkommende selv er i risikogruppen pga. anden sygdom. Ved mistanke om Covid-19 skal patienten afvises.

Færre tider på en dag.
Der skal være luft imellem konsultationerne, så antallet af patienter i venteværelset mindskes. Patienter bedes vente udenfor, hvis man kommer før tid. Ledsagere bedes blive helt udenfor, hvis ikke der er fagligt behov for at går med ind.

God håndhygiejne.
Ved ankomst til klinikken opfordrer Sundhedsstyrelsen til, at man vasker hænder eller bruger hånddesinfektion. Desuden ingen håndtryk.

Afstand i venteværelse og farvel til magasiner.
For at minimere risikoen for smittespredning i venteværelserne har vi minimum én meters afstand mellem siddepladser. Aviser, blade og legetøj er fjernet, og der er adgang til håndsprit i venteværelset.

Tæt kontakt begrænses så vidt muligt.
Du bedes derfor vende hovedet væk fra din behandler ved tæt kontakt under behandlingen for at begrænse smittespredningen.